Sprøjtemaling

Sprøjtemal køkkenlåger, lofter, borde og stole

Døre, låger og skuffer kan let håndmales med pensel og rulle uden at skulle afmonteres. Men hvis du gerne vil sikre, at lågerne tåler et større slid  og bliver mere modstandsdygtige bør du få lågerne sprøjtemalet for det bedste resultat. På den måde får du også en glat og strukturløs overflade, som holder sig flot over tid.

Genopfrisk med sprøjtemaling

Sprøjtemaling anvendes ofte til alt fra lofter, døre og låger til skuffer eller vinduer, da professionelle malersprøjter efterlader et flottere resultat uden penselstrøg. Men vi tilbyder også maling med sprøjtepistol til opfriskning af møbler, borde eller den kendte Trip Trap-børnestol. Derudover kan husets facadedør sprøjtemales, så den igen ser ud som ny.

Hjælp og service til dit malerprojekt i 

Kontakt os i dag for at drøfte dit næste malerprojekt. Uanset om du ønsker at forvandle dine møbler, genopfriske dit køkken eller gøre dine døre så gode som nye, hjælper vi med professionel rådgivning og service. Vi dækker hele midtjylland og leverer i hele Hedensted, Horsens og Vejle området.

Derudover henter og bringer vi også gerne dine genstande, så du slipper for besværet med logistikken, afdækning og alt andet, der ellers følger med malerprojekter.