Malerarbejde

Uanset om du søger en maler til at klare dine maleropgaver til privat eller erhverv, hjælper og vejleder vi dig gerne til den rigtige løsning. Vi mener selv, at der er forskel på maling og malere og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Malerarbejde til private og erhverv

Er du privatkunde, som enten bor i hus, lejlighed eller er ved at bygge helt nyt, tager vi os gerne af dine maleropgaver. Vi prioriterer malerservice og hjælper gerne med alle type opgaver inden for malerfaget, lige fra istandsættelse af småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

Vi udfører alle opgaver til konkurrencedygtige priser og udfører typisk malerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse og opfriskning af et erhvervslokale. Men vi går aldrig af vejen for en specialopgave, der kræver ekstra omhu og kompetencer.

Er du erhvervskunde, er det værd at vedligeholde erhvervslokalet, da det bidrager til trivsel og glade medarbejdere samtidig med, at vedligeholdte bygninger er mere værd. Der er derfor sund fornuft og god økonomi i at opfriske dine erhvervslokaler.

Professionel rådgivning

Benyt dig af vores professionelle rådgivning og høje faglighed næste gang, du skal træffe valg om farver og udseende til dit hus. Er du interesseret i nye farver i forbindelse med dit projekt kommer vi gerne med et farveforslag; Og hvis du har mange ting vi skal matche farverne til, inviterer vi dig gerne ind i vores farvehandel, hvor vi kan præsentere det nyeste i farver, gardiner og tapeter.

 

Hos os kan du trække på mere end 40 års erfaring, når vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Er du i tvivl om en given opgave, så ring og gør brug af den service, der følger med, når du bruger Hedensted Malerforretning.Har du spørgsmål?

Besøg vores fysiske butikker for personlig assistance, farveblandinger og inspiration til dit projekt. Vores erfarne medarbejdere står klar til at udføre malerarbejde, og vi er altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag!