Epoxy

Epoxygulve til industrien

Epoxygulve er af flere indlysende årsager på vej frem. Det er en udbredt opfattelse, at betongulve er stærke. Kort fortalt, beton er godt og stærkt, men til vedvarende slid fra trucks, rengøring, varmepåvirkning, rengøring, kemikalier og tunge emner, er epoxy langt stærkere. Epoxy har en egenskab til at lukke overfladen, og således ind og forstærker betonen.

Samtidig har epoxygulve en usædvanlig stærk overfladebehandling, der kan holde i rigtig mange år. Det er derfor det eneste rigtige, hvis man har behov for at opretholde et højt hygiejneniveau og dermed skal vaske sine gulve jævnligt.

Vi udfører både epoxy-malerarbejde og udlægning af industribelægninger. Derudover klarer vi reparation af skader i betongulve, der ofte får store brud/huller. Med epoxy kan vi spartle hullerne, så dit gulv igen bliver helt jævnt.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe og få en professionel vurdering.

 

Epoxyafstribning og gulvmarkering

Som en del af vores gulvløsninger, udfører vi en del gulvmarkeringer. Opmærkning af gulve kan i mange tilfælde klares med en god spray, men visse virksomheder har dog problemer med udseendet og holdbarheden.

I den forbindelse udfører vi som nogle af de eneste en opstribning med en 2-komponent epoxy i samme kvalitet, som kendes fra industrigulve.

Derudover påføres denne gulvopstribning efter laser, så det står knivskarpt. Holdbarheden er over 10 år og så er striberne tilmed i højglans.

For at overholde reglerne om sikker færdsel på fabriksgulvet og i lagerhaller skal der være en klar markering af, hvor den kørende transport foregår og hvor der kan forekomme gående trafik.

 

Hos Hedensted Malerforretning er vi specialister i at udlægge slidstærke afstribninger på alle typer af industrigulve.