Epoxy gulve

Få stærke og holdbare gulve med epoxy 

Epoxygulve, eller polerede betongulve, er af flere indlysende årsager på vej frem. Det er en udbredt opfattelse, at et beton gulv er stærkt. Kort fortalt, beton er godt og stærkt, men til vedvarende slid fra trucks, varmepåvirkning eller kemikalier og tunge emner, er epoxy langt stærkere. Epoxymaling har en egenskab til at lukke overfladen, og således ind og forstærker betonen.

Epoxy maling

Vi udfører både malerarbejde med epoxy, herunder epoxybelægning, epoxy gulvmaling samt udlægning af industribelægninger. Derudover klarer vi reparation af skader i betongulve, hvis de får brud eller huller efter slid. Med epoxy kan vi spartle hullerne, så dit gulv igen bliver helt jævnt.

Samtidig har epoxygulve en usædvanlig stærk overfladebehandling, der kan holde i rigtig mange år. Det er derfor det eneste rigtige, hvis man har behov for at opretholde et højt hygiejneniveau og dermed skal vaske sine gulve jævnligt.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe og få en professionel vurdering. Eller komme forbi vores butikker i Horsens og Hedensted.

Holdbar epoxyafstribning og gulvmarkering

Som en del af vores gulvløsninger, udfører vi en del gulvmarkeringer. Opmærkning af gulve kan i mange tilfælde klares med en god spray, men visse virksomheder har dog problemer med udseendet og holdbarheden.

Specialister i slidstærke afstribninger

I den forbindelse udfører vi som nogle af de eneste en opstribning med en 2-komponent epoxy i samme kvalitet, som kendes fra industrigulve.

Derudover påføres denne gulvopstribning efter laser, så det står knivskarpt. Holdbarheden er over 10 år, og så er striberne tilmed i højglans.

For at overholde reglerne om sikker færdsel på fabriksgulvet og i lagerhaller skal der være en klar markering af, hvor den kørende transport foregår og hvor der kan forekomme gående trafik.