Farvehandel

Nordsjö Ide & Design er en klassisk farvehandel, hvor du kan forvente at møde et kompetent personale, der ved alt om, hvad du skal gøre, når du vil i gang med at modernisere og renovere inde som ude. Kort sagt hjælper vi dig i mål når du skal vælge maling.

Vi interesserer os for din opgave – hvad enten den er stor eller lille. Vi hjælper dig med vælge de rette produkter, lige fra typen af maling til valg af pensler, og forklarer dig gerne hvordan du skal gøre. Udover kyndig vejledning vil du også finde masser af inspiration til indretning af din bolig. Vi råder over flotte farvepaletter og et stort udvalg af moderne tapeter, wallpapers og stickers, som helt sikkert vil give dig lyst til at skabe nye stemninger i din bolig.

Butikken rummer også en udstilling med solafskærmninger, hvor du kan tage det ønskede plissé- eller rullegardin i nærmere øjesyn, før du køber. Derudover har vi masser af prøver på traditionelle gardiner i mange spændende farver og flotte materialer. Vi tilbyder at varetage opmåling, bestilling og montage, så du undgår, at dine nye gardiner ikke passer.

Hos Nordsjö Ide & Design er det ret enkelt: Det er her, du får den bedste service.

  • Klassisk farvehandel med kompetent personale
  • Kvalitets pensler og malerruller samt andet tilbehør til dit maleprojekt
  • Stort udvalg af akrylmaling og andre kunstartikler
  • Opfrisk dit hjem med spændende og lækre tapeter

Se videoer og meget mere på Nordsjö Ide & Designs Facebook side.

Nordsjö – Maling og farver inde og ude

Nordsjö har eksisteret i mere end 100 år. Virksomheden blev grundlagt i 1903 under navnet Nordström og Sjögren. Siden den gang er mange huse i hele norden malet med Nordsjö maling! I mere end 100 år har generationer af malerfirmaer valgt at arbejde med Nordsjö maling. For hvert år, hvert malet hus, hvert penselstrøg har vi lært noget om maling og farver.