Tapet

Det er en kendsgerning, at tapeter i den grad er på vej tilbage i de danske hjem. Årsagen er formentlig, at vi siden engang i 90’erne har malet vores stuer, værelser og køkkener i brækket hvid. I 2008, 9 og 10 blev mange hjem holdt i ren hvid og sort. I dag er trenden, at alt det hvide skal brydes af noget nyt.

Det “nye” er ikke en farve, men et individuelt udtryk, du selv skaber med nye spændende tapeter. Udvalget er enormt og derfor kan du helt sikkert finde en tapet, der rammer lige præcis den farve og det tema, du ønsker at omgive dig med.

Udviklingen inden for tapeter går rigtig stærkt. Derfor vokser udvalget og variationen løbende, så vi kan imødekomme selv de mest kreative idéer og drømme. Med et hav af kombinationer, farver og mønstre egner nogle tapeter sig til et helt værelse, mens andre passer bedre på en enkelt væg eller måske blot som en enkelt bane.

Kom ind i butikken og se det store udvalg.

I er altid velkommen til at låne en tapetbog og ruller med hjem.

Specialdesign

Tapet kan også printes i dit eget design. Alt er groft set muligt, så vil du gerne stå op til udsigten fra ferien, kan det også lade sig gøre. Her er det kun din kreativitet der sætter grænset.