Gardiner og Markiser

En gardinløsning er ganske enkelt skræddersyet kvalitet til din bolig.

Men Sol afskærmning er meget mere, end kun at lukke solen ude. Hos Hedensted Malerforretning leverer vi en fuldendt kvalitetsoplevelse; Gardiner skal på én gang både være markante og diskrete – fordi de herved glider harmonisk ind i miljøet og samtidig oser af kvalitet, som kun skrædderarbejde kan gøre. Vi forhandler de nyeste gardiner fra Faber og Suntex og integrerer farverne så det fungerer med husets døre og vinduer. Vi er professionelle og søger den løsning som er god for dig og som samtidig holder i mange år.

Vi er leveringsdygtige i alle typer gardiner og markiser og har mange års erfaring, så uanset hvad du skulle have i tankerne, er det helt sikkert noget vi kan klare.

Gardiner

En gardinløsning er ganske enkelt skræddersyet kvalitet til din bolig. Derfor får du også en fuldendt kvalitetsoplevelse, når du træder ind i et rum, hvor døre og vinduer er dekoreret med en løsning, som vi har solgt. Gardiner skal på én gang både være markante og diskrete – fordi de herved glider harmonisk ind i miljøet og samtidig oser af kvalitet, som kun skrædderarbejde kan gøre det. Hos os forhandler vi de nyeste gardiner fra Faber og Suntex, så uanset hvad du skulle have i tankerne, er det helt sikkert noget vi kan klare.

 

Plisségardiner

Plisségardiner giver et enkelt udtryk, og det er nok også derfor plisségardiner på meget kort tid er blevet meget populært. Kombinationen af det slanke design, og det liv der opstår i plisségardinet når stoffet foldes på langs, kan ikke undervurderes.

Samtidig findes der et utal af muligheder for montering. Plisségardiner kan, som et af de eneste gardiner, monteres både lodret og vandret – og alle kombinationer imellem. Vi forstår godt hvorfor plisségardinet er populært, og vi tør godt love, at det er kommet for at blive.

 

Lameller

Lamelgardinet passer perfekt til de lidt større vinduespartier, hvor det ofte gør sig rigtig godt. Fordelen ved et lamelgardin er, at det kan være trukket for hele dagen og herved nedsætter indkigget udefra, men stadig giver lys i boligen. I gavlvinduer hvor vinduerne følger taghældningen, kan det ofte være vanskeligt at få lukket af helt op i spidsen. Her er lamelgardinet også perfekt, idet lamellernes længde blot laves længere en efter en og herved kompenserer for det skæve vindue.

 

Persienner

Til mindre vinduer og døre er en persienne altid flot. Persiennen udstråler noget klassisk luksus, og er et populært valg på grund af den effektive solafskærmning og det elegante og enkle design. Samtidig er en persienne simpel at betjene og findes i et bredt farveudvalg, så det altid er let at finde et gardin, der passer til rummet. I dag er det endvidere muligt at få persienner i op til 50 mm lamelbredd. Det er desuden muligt at få en persienne i et mere maskulint look, hvor snortrækket er erstattet med et bredt stigebånd.

 

Rullegardiner

Rullegardiner er en ideel løsning til indretning, hvor du ønsker et moderne og stramt udtryk. Kollektionen til rullegardiner indeholder et væld af spændende designs både i klassiske farver, mønstre og strukturer og unikke, trend-stoffer med iøjnefaldende mønstre og stærke farver. Et rullegardin kan – i modsætning til de fleste andre gardiner – anvendes til både små og store vinduespartier.

 

Foldegardiner

Foldegardiner egner sig til traditionelle vinduestyper og gør sig ekstra godt i rum, hvor du ønsker en blød og dekorativ indramning af vinduet. Foldegardinerne klippes, sys og tilpasses stadig af højtuddannede syersker, som gør brug af deres store erfaring, moderne symaskiner og præcise skæreteknikker til at producere det ønskede kvalitetshåndværk – smukt ned til mindste detalje.

Foldegardinerne fra Sadolin Farveland kan leveres med et patenteret hejsesystem, der sikrer, at folderne i gardinet falder perfekt hver eneste gang og giver dig en nem og gnidningsfri betjening.

Derudover kan du nemt tage dine foldegardiner ned, når de skal renses. Clips bag på gardinet holder snorene på plads, så de ikke filtrer, mens de rengøres.

 

Markiser

Hos Sadolin Farveland sælger vi både standard markiser og skræddersyede markiser. Standard markiserne findes i et begrænset farveudvalg, men det er dog stadig muligt at vælge længden af markisen.

En skræddersyet markise er derimod tilpasset din bolig og dine eksakte behov. Du kan vælge mellem et væld af forskellige modeller og mellem mere end 150 forskellige duge. Markisen kan tilpasses med funktionelt tilbehør som f.eks. fjernbetjent motor, terrassevarmer og lys. De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk.