Malerarbejde

Er du privatkunde, er det ofte dit hus eller lejlighed det drejer sig om. I den forbindelse tager vi os gerne tid til, at finde de rigtige farver og løsninger til opgaven.

Vi løser alle typer opgaver – fra istandsættelse af småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader. Vi hænger os i detaljerne og ligger meget vægt på kvaliteten og dét at udføre et ordentligt stykke håndværk.

Er du interesseret i nye farver i forbindelse med dit projekt kommer vi gerne med et farveforslag; Og hvis du har mange ting vi skal matche farverne til, inviterer vi dig gerne ind i vores farvehandel, hvor vi kan præsentere det nyeste i farver, gardiner og tapeter.

Benyt dig af vores professionelle rådgivning og høje faglighed næste gang, du skal træffe valg om farver og udseende til dit hus.

Siden 1971 har vi udført maleropgaver for alle grene af erhvervslivet, hvor der ofte er behov for at få udført malerarbejde inden for snævre tidsrammer.

Vi mener selv, at der er forskel på maling og malere og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Nymalede vægge er en fryd for øjet. Er du erhvervskunde, er det værd at bemærke, at vedligeholdte erhvervslokaler skaber trivsel og glade medarbejdere, der med stor sandsynlighed yder lidt mere og som værner mere om arbejdspladsen. Som ekstra sidegevinst er vedligeholdte bygninger mere værd. Der er derfor sund fornuft og god økonomi i at opfriske sine erhvervslokaler.

Vi udfører alle opgaver til konkurrencedygtige priser og udfører typisk malerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse og opfriskning af lokaler, men vi går aldrig af vejen for en specialopgave, der kræver særlig omhu eller specielle kompetencer.

Hos os kan du trække på mere end 40 års erfaring, når vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Er du i tvivl om en given opgave, så ring og gør brug af den service, der følger med, når du bruger Hedensted Malerforretning.

 

Har du spørgsmål?

Besøg vores fysiske butikker for personlig assistance, farveblandinger og inspiration til dit projekt. Vores erfarne medarbejdere står klar til at udføre malerarbejde, og vi er altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag!